Painter

Start the painter

Painter - sam svoj "Malar"

"Malar" je orodje, kamor lahko naložite sliko, ki vam jo dovolimo (avtorske pravice), ali pa zložite sliko preko interneta, za kar rabite naslov slike (URL), pri tem pazite na avtorske pravice. URL dobite tako, da nad sliko pritisnete desno tipko miške in v kontekstnem menuju pod "Properties" dobite informacijo.

URL skopirajte v odgovarjajočo škatlico in potrdite zahtevek slike (slika mora biti v formatu GIF ali JPG). Sliko prenesemo na našo stran in vam jo pokažemo. Če ste z njo zadovoljni, kliknite na sliko, s tem jo prenesete v "Malarja". Naprej pa ...

Spodaj imate dve sliki za primer. Prva se naloži in povozi predhodnje umetniško delo, druga pa se doda na mesto, ki ga pokažete. Če "Malarja" niste predhodno pognali, se ob kliku požene, vendar ne naloži slike, ki ste jo zahtevali. Ko se "Malar" pokaže, kliknite še enkrat. Upajmo, da s tem dodatnim klikom ne boste "znucali" miške.

Iščemo urednika katalogov slik in dodatkov!

Poženi "Malarja"

Paste URL of the picture in the text field & press buttonNapiši ali skopiraj URL slike in pritisni odgovarjajoči gumb

Click on image.Klikni na sliko.
Load Spyder Man

Click on image and then show location where to copy.Klikni na sliko in pokaži v "Malarju" lokacijo, kjer naj se skopira.
Add image